List

Minggu, 04 Maret 2012

Tuladha Wara-Wara

Wara-wara

KARANGTARUNA DONOMULYO
Nganakake
Lomba Volley
 
Kanggo mangeti Ulang Taun Kamardikaan RI kang kaping 66 taun, pemuda-pemudi Karang Taruna nganakake lomba volley tingkat kalurahan. Ayo, enggal pada daftarno!

Pendaftaran bisa langsung menyang panitia, wiwit tanggal 1 Agustus 2011 – 10 Agustus 2011 ing Karangtaruna Donomulyo Kalurahan Tegal Gede.

0 komentar:

Poskan Komentar